Communicatiepatronen
in relaties

 

Wil jij als professional ook ouders of stellen goed begeleiden in deze tijd?
Zodat ze weer ‘normaal’ met elkaar kunnen overleggen.
Zodat ze geen ruzie hebben in het bijzijn van de kinderen.
Zodat ze weloverwogen een besluit kunnen nemen of ze bij elkaar blijven of uit elkaar gaan.

Mijn advies aan stellen is om geen levensbepalende beslissing in crisistijd te nemen. Want in crisistijd kan je niet goed nadenken. Dan zitten je emoties aan het stuur.

Als professional zie je vast regelmatig ouders of stellen waarbij de emoties hoog oplopen.

Met de 3 Communicatiepatronen uit de EFT-relatietherapie help je stellen direct hun eigen patroon herkennen. En dat bewustzijn is de eerste stap om te kunnen stoppen met de ruzies en het gedoe.

Ik ben heel benieuwd naar je ervaringen als je met de 3 communicatiepatronen gaat werken of al mee werkt. Laat het me weten.

Merk je dat ouders in de ruzies blijven hangen en je komt er niet doorheen? En ze willen wel bij elkaar blijven? Attendeer ze dan op relatietherapie vanuit systemisch perspectief bij Het Familiehuis. Ik heb veel stellen met kinderen in relatietherapie. Laat ze kijken naar de referenties op mijn website. Altijd de moeite waard om dat goed te verkennen.

Merk je in de scheidingsbegeleiding dat ze keer op keer blijven ronddraaien in heftige emoties? In 1 tot 3 individuele sessies met beide partners apart ondersteun ik advocaten of mediators, zodat de scheiding echt geregeld kan worden.

Wil je een casus bespreken? Bel gerust. M. 06 – 43924080