Online
Relatietherapie

Online relatietherapie kan ingezet worden als ondersteuning bij de face- to-face relatietherapie. Door ervaring wijs geworden, werk ik niet meer sec alleen met Online Relatietherapie. Relatietherapie is vele malen effectiever als je elkaar echt ontmoet.

Het voordeel van Online relatietherapie is dat je in je eigen vertrouwde omgeving bent en ook geen reistijd hebt. Het is misschien wat minder spannend voor jullie.

De werkwijze voor online relatietherapie is vergelijkbaar met de relatietherapie in de praktijkruimte. Alleen de setting is anders.

Lees hier meer over relatietherapie bij Het Familiehuis.

“A great relationship doesn’t happen because of the love you had in the beginning, but how you continue building love until the end”

Hoe gaat Online Relatietherapie in zijn werk?

Nadat we per mail of telefonisch een datum en tijd hebben afgesproken, ontvang je per e-mail een uitnodiging. Die e-mail bevat een link waar je 5 minuten voor aanvang op kan klikken. Op het moment dat je toegang krijgt, kan de sessie beginnen.

Het is wel fijn als we elkaar kunnen zien dus zorg dat je een apparaat hebt met een camera en een internetverbinding.

Het is prima als je met je partner achter één laptop zit, maar je mag natuurlijk ook allebei een eigen apparaat gebruiken.

“Liefde is een werkwoord”

Mathieu Schlangen

Online sessies ook voor ander begeleidingswerk

Het Familiehuis begeleidt je bij vraagstukken rondom relaties, het leven, gezin, werk en familie.

Single Coaching kan nu dus ook online plaatsvinden.

Afspraak maken voor Online Relatietherapie

Ben je benieuwd of Online Relatietherapie voor jullie een uitkomst is? Neem dan contact op om een afspraak te maken of om je vragen te stellen.