Tarieven

Praktijk Het Familiehuis

Een waardevolle investering

in jezelf en je relaties

Wat mag het kosten? Net als we het heel normaal vinden ons huis om de zoveel jaar te laten schilderen of ieder jaar de auto APK te laten keuren, is het zeker de moeite waard om te investeren in onszelf en onze relaties.

Face-to-face sessies (max. 1,5 uur)

  • Individuele en Single coaching € 142,50*
  • Zakelijke coaching € 187,50*
  • Relatietherapie en Familietherapie € 187,50*

Online sessies (60-75 minuten)

  • Individuele of Single coaching € 95,- /uur*
  • Zakelijke coaching € 125,- /uur*
  • Relatietherapie of Familietherapie € 125,- /uur*

    *excl. BTW

Betaling

Bij face-to-face therapie en coaching vindt betaling maandelijks achteraf plaats. Je ontvangt aan het einde van de maand een factuur per e-mail. Bij Online therapie of coaching betaal je voorafgaand aan de sessie. Je ontvangt hiervoor eveneens een factuur per e-mail.

 

Sessie annuleren of verplaatsen?

Wil je een sessie annuleren of verplaatsen? Laat dit dan uiterlijk 2 werkdagen van tevoren weten, dan hoeft de sessie niet betaald te worden. Met het maken van een afspraak stem je in met deze annuleringsregeling.

 

Worden de kosten van relatietherapie vergoed?

De kosten van relatietherapie worden niet vergoed door de zorgverzekering. Desondanks kan relatietherapie zowel voor jezelf als de relatie een waardevolle investering zijn. Het voordeel is dat je niet op een wachtlijst komt en dat het eigen risico behouden blijft. Ook zit je niet vast aan een diagnose zoals die in de psychologische zorg wordt gesteld.

 

Kosten aftrekbaar voor ondernemers met een eenmanszaak

Als je ondernemer bent en een eenmanszaak hebt, zijn de kosten voor coaching als persoonlijke ontwikkelkosten volledig aftrekbaar van de belasting. Uiteindelijk zal je hierdoor iets meer dan de helft van het bedrag daadwerkelijk betalen.

“Onze relaties zijn niet alleen een bron van plezier en geborgenheid, maar bieden ook een enorme potentie voor persoonlijke groei”

Afspraak voor Therapie of Coaching

Heb jij behoefte aan therapie of coaching en wil je kijken of het klikt? Neem dan contact op, we vertellen je graag wat Het Familiehuis voor jou kan betekenen.