Gratis APK Relatiesessie

Liefde is een werkwoord.
Nu nog het juiste kompas hanteren

Wil jij gaan voor de hoofdprijs in je leven? Je relatie met je partner verbeteren? Jullie willen het echt anders. 
En je realiseert je dat je daar zelf voor in actie moet komen.

Je weet niet waar te beginnen?

Ik help je graag

Soms kan sparren met een ervaren coach die begrijpt dat je in de liefdesrelatie kan verdwalen enorm verhelderend werken. Zodat je weer een kompas in handen krijgt om samen de route te bepalen.

Ben je nog geen klant bij mij? Vraag gerust gratis en vrijblijvend een APK Relatiesessie aan. Met de SuperRelatiePrijs-kaart uit je mail met daarop je unieke APK-code meld je je hieronder aan.

Een Gratis APK Relatiesessie via beeldbellen kan je alleen doen of samen met je partner. Laat even weten in je aanvraag of je alleen of samen in beeld komt.

Hoe het werkt? Eigenlijk vrij simpel en laagdrempelig. Ik stuur je na jouw aanvraag een korte online vragenlijst. We plannen een tijdstip en met jouw antwoorden bereid ik mij voor. Want ik zoom echt op jouw situatie in. Het gesprek vindt vervolgens plaats via beeldbellen. Heel eenvoudig, dat leg ik je dan uit.

Tijdens je voorbereiding en in ons gesprek ga je na hoe verbonden je je voelt met je partner, welke dynamiek speelt en welke moeite er is. Maar bovenal welke verlangens je hebt in je relatie. 

Je krijgt sowieso 3 waardevolle tips van mij tijdens dat gesprek, zodat jullie weer verder kunnen groeien in de relatie naar die hoofdprijs in je leven! 

Zodat je voor het einde van het jaar je liefdesrelatie een boost geeft. Dat is wel fijn in deze bijzondere tijd waarin alles onder spanning staat.

Lijkt het je wat? Hieronder lees je reacties van mensen die jou voor gingen.

Moniek en Gaston
‘Wij lopen al een hele tijd om elkaar heen en raken elkaar kwijt. Ze wist meteen de juiste vragen te stellen. We voelden ons gehoord en begrepen. In hele korte tijd gaf ze ons inzicht hoe we in de dynamiek van terugtrekken terecht komen. Precies de vinger op de zere plek. Wel confronterend, maar ook behulpzaam om het met elkaar weer te bespreken. Dank voor deze eerste inzichten.’

Glenda
‘Wat bijzonder om met jou over mijn relatie te spreken via beeldbellen, terwijl ik je niet eens ken. Het voelde meteen vertrouwd. Je luistert zonder oordeel. En je liet mezelf eigenlijk het antwoord geven dat ik al wist. Maar nu kan ik het vastpakken en begrijp ik mezelf veel beter in mijn relatie.’

Adriaan en Carola
‘Echt soms zie je het zelf niet meer, maar jij legde onze dynamiek op een humorvolle manier bloot. De ‘zoek de boef dans’ herkennen we nu wel meteen en we maken er zelfs grappen over. Dat doorbreekt het gedoe waar we altijd in verstrikt raakten. We hebben nu meer contact met elkaar. Mooi begin om verder aan te bouwen.’

De SUPERRELATIEPRIJSKAART

Ja, ik wil ook zo’n APK Relatiesessie

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak met je in te plannen.