Online relatietherapie & coaching bij Het Familiehuis. Voordelen Online sessie?

Online therapie
& coaching

Het Familiehuis biedt voor al haar begeleidingswerk de mogelijkheid tot Online sessies. Het voordeel van Online sessies is dat je in je eigen vertrouwde omgeving bent en ook geen reistijd hebt. Ook kunnen we met Online sessies in de avonduren afspreken.

Online therapie & coaching via Zoom 

Het Familiehuis gebruikt voor de Online sessies het online videoplatform Zoom. Dit programma is gratis voor jou als cliënt en werkt gemakkelijk.
 

Laptop of computer (Windows of Linux)

Maak je gebruik van een laptop of computer met Windows of Linux? Dan kan je Zoom via de volgende link downloaden:

Klik hier om Zoom te installeren

Kies voor ‘Zoom Client for Meetings’ (de bovenste in de rij). Nadat het programma is gedownload, kun je het op de computer installeren.

 

Android telefoon of tablet

Voor je Android-telefoon of tablet ga je naar de Google Play Store. Zoek hier naar de app ‘Zoom cloud meetings’ en installeer deze.

 

iOS, iPhone of iPad

Gebruik je een iOS besturingssysteem van Apple, een iPhone of Ipad? Ga dan naar de App Store en installeer de app ‘Zoom Cloud Meetings’.

“A great relationship doesn’t happen because of the love you had in the beginning, but how you continue building love until the end”

Hoe kan ik deelnemen aan de Online sessie?

Nadat we een datum en tijd hebben afgesproken, ontvang je per e-mail een uitnodiging. De e-mail bevat een link die je 5 minuten voor aanvang aan kan klikken. Daarna kom je vanzelf in een ‘digitale wachtruimte’. Op het moment dat je toegang krijgt, kan de sessie beginnen.

Mocht de verbinding om technische redenen worden verbroken, klik dan opnieuw op de link in de e-mail om de sessie te hervatten.

“Liefde is een werkwoord”

Mathieu Schlangen

Laptop, iPad of Telefoon?

Bij de Online Single coaching, Individuele therapie en Zakelijke coaching kan je zowel je telefoon, Ipad als laptop gebruiken. In de Online Relatietherapie neem je met zijn tweeën deel. Dan werkt een laptop het beste, zodat jullie beiden goed in beeld zijn.

Zorg verder voor een rustige omgeving. Kijk of je in een aparte ruimte kan zitten, zonder de kinderen op de achtergrond. Zet ook het geluid van je telefoon uit.

Afspraak maken voor Online therapie

Het Familiehuis begeleidt je bij vraagstukken rondom relaties, het leven, gezin, werk en familie.
Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op om de mogelijkheden voor Online therapie of coaching te onderzoeken.