Werkwijze van
Het Familiehuis

Therapie & coaching bij Het Familiehuis

Het Familiehuis werkt met methodes als Systeemtherapie, Emotionally Focussed Therapy (EFT), Transactionele Analyse (TA), emotioneel lichaamswerk en Familieopstellingen.

Lees meer over: SysteemtherapieEFT therapie, en Familieopstellingen.

In de therapie en coaching van het Familiehuis zetten we praktische, ervaringsgerichte oefeningen regelmatig in naast de gesprekken die we voeren. Door een oefening te doen ervaar je wat tussen jou en de ander gebeurt en welk effect dit lijfelijk op je heeft. Dit helpt om keuzes te maken, zodat je een andere beweging kan maken.

We leren te begrijpen door ’t lijf

Hoe gaan de sessies in zijn werk?

We beginnen de therapie of coaching met een eerste sessie die 2 uur duurt. Daarna volgen er naar behoefte meerdere vervolgsessies van maximaal 1,5 uur.

Bij Het Familiehuis is ook Online therapie of coaching mogelijk. Online sessies duren 60 tot 75 minuten. Het voordeel van Online therapie en coaching is dat je geen reistijd hebt en in je eigen vertrouwde omgeving bent.

Netwerk van professionals

Het Familiehuis werkt samen in een netwerk van zelfstandige professionals met elk hun eigen vakgebied en expertise. We verwijzen je graag door naar een van onze partners voor hulp bij jouw specifieke vraag.

Kennismaken of een afspraak plannen?

Wil je de relatie met jezelf of met elkaar weer aangaan en wil je weten wat Het Familiehuis daarin kan betekenen? Neem dan gerust contact op. Tijdens een verkennend telefoongesprek kijken we of er een match is of en hoe Het Familiehuis kan ondersteunen bij jouw vraag.