Single Coaching

Of het nu een bewuste keuze is om single te zijn, of dat je juist op zoek bent naar een nieuwe relatie, het single leven heeft zo zijn eigen dynamiek. Het is fijn als iemand met je meekijkt en als er ruimte is om je vragen te bespreken. Die nabijheid kan Single Coaching van Het Familiehuis jou bieden.

Single Coaching, iets voor mij?

Heb jij vragen als:

  • ‘Happy single’ zijn, hoe doe ik dat?
  • Hoe kan ik een liefdevolle relatie met mezelf aangaan?
  • Heb ik misschien last van bindingsangst of verlatingsangst?
  • Wat zijn mijn onbewuste behoeften en verlangens?
  • Als ik een relatie krijg, hoe kan ik daarbinnen trouw blijven aan mezelf?
  • Waarom vind ik het zo moeilijk om een relatie te onderhouden?

Bij deze en andere vragen kan Single Coaching uitkomst bieden. Door je meer bewust te worden van je behoeftes en verlangens, kan je de keuzes maken die op dit moment het beste bij jouw leven  passen. Zo krijg je een stevige basis van waaruit je met vertrouwen de wereld in kan gaan.

“De rivier van het leven neemt zijn eigen bochten”

Hoe werkt Single Coaching bij het Familiehuis? 

Single Coaching geeft inzicht in hoe jouw relatiepatronen werken. Dit doen we op basis van systeemtherapie. We kijken naar de personen en factoren in jouw leven zoals vrienden, familie, je werk en collega’s. Daarnaast staan we stil bij je persoonlijke geschiedenis. Met al die elementen krijg je een beeld waar je staat in je leven en welke volgende stap je kan zetten.

Patronen uit het verleden kunnen onbewust van invloed zijn op de manier waarop jij je tot anderen verhoudt. In de coaching verken je je eigen binnenwereld. Daarnaast ervaar je onder andere met lichaamsgerichte oefeningen hoe het is om patronen te doorbreken. Door je bewust te worden wie je bent en kán zijn, bouw je aan een goede liefdevolle basis voor jezelf en eventuele toekomstige relaties.

Wat klanten zeggen over Single Coaching bij Het Familiehuis

Vera

“Met Cécile heb ik de verstrikking die ik met mijn vader van 68  had echt kunnen uitpluizen. Ik ben beter in staat om op mijn dochterplek te gaan staan en niet meer voor mijn  vader te zorgen alsof ik verantwoordelijk ben voor zijn geluk. Het voelt lichter in het hier & nu. Ik heb nu meer eigen ruimte en zorg al beter voor mezelf.”

Vera

Christien

“Wat een wereld van verschil, vorig jaar en nu. Ik kijk iedere dag in de spiegel en kies voor het leven. Het loopt zeker nog niet soepel, maar ik weet me er anders toe te verhouden. Met de inzichten over loyaal zijn aan je familiegeschiedenis en je overlevingsstrategie begrijp ik mezelf steeds beter. Het is echt een reis in mijn binnenwereld die me zoveel brengt. Dank voor je betrokken en heldere begeleiding.”

Christien

Wat kost Single Coaching?

Een waardevolle investering in jezelf 

Tarief face-to-face
single coaching (max. 1,5 uur)

€ 100,-/uur (excl. BTW)

Betaling achteraf per maand via factuur

Onbeperkte ondersteuning per mail en meer dan 30 relevante hand-outs zijn daarbij inbegrepen.

Tarief online single coaching
(60 – 75 minuten)

€ 97,50/uur (excl. BTW)

Afspraak maken voor Single Coaching? 

Wil je meer weten over Single Coaching of een afspraak maken? Neem dan contact op om te bespreken wat Het Familiehuis voor jou kan betekenen.
Bij Het Familiehuis is Online Single Coaching ook mogelijk.