De schijf van 7

Voor een liefdevolle relatie

Ook zo nieuwsgierig naar DE SCHIJF VAN 7 VOOR EEN LIEFDEVOLLE RELATIE? Alle tips zijn welkom? Je bent niet de enige die wil investeren in zijn relatie. Niets zo waardevol als een liefdevolle relatie.

Uit een langdurig onderzoek bij Harvard University naar de betekenis van liefdesrelaties in een mensenleven kwam dit als belangrijkste bevinding naar voren:

‘The quality of our relationships is the most important factor for happiness and health’.

‘Our relationships are not only sources of pleasure and sanctuary, but hold immense potential for our personal growth’.

Wil jij ook je liefdesrelatie verdiepen?

Met deze gratis 7 tips kan je je liefdesrelatie juist in deze tijd versterken.

Dan krijg je 7 tips om handen en voeten te geven aan het Hier & Nu in je relatie.

Hoop op een liefdevollere relatie aan eigen actie koppelen. Dus deze tips omzetten in actie. Wel doen hè…

Mijn Pa was ook een Faithkeeper. Hij zei altijd: ‘Liefde is een werkwoord’.

Ben je nieuwsgierig wat relatietherapie voor jou en je partner zou kunnen betekenen? In een gratis telefonisch intakegesprek verkennen we wat het beste voor jullie past.

Vul hieronder je gegevens in dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Wat klanten zeggen over Relatietherapie bij Het Familiehuis

Roland en Baukje

“Een relatie lijkt wel op een stad; veel te doen, veel plezier en tegelijk één grote bouwput ;-). Veel dank voor alle hulp bij onze verbouwing.”

Roland en Baukje

Otto en Roos ?

“Ik had nooit verwacht dat relatietherapie ook zoveel humor losmaakt. We kunnen weer relativeren en begrijpen elkaar weer. De ruzies zijn er nog wel, maar de heftigheid is er uit. We willen echt met elkaar verder, dat weten we nu. Je persoonlijke begeleiding heeft ons daarin echt geholpen.”

Otto en Roos

Patrick en Annemarie

“Voor dit moment wil ik je danken voor alle inzichten die je ons hebt gegeven. Het blijft alert zijn en mild blijven, maar er is zoveel meer bewustzijn gekomen, wat ons blijvend helpt bij het voorkomen van of het weer komen uit onze destructieve patronen. Dat is erg fijn en een fantastisch resultaat.”

Patrick en Annemarie

Margriet en Karla

“Wij hebben er zeker baat bij gehad. Jouw manier van begeleiden is helder en zonder poespas. Meteen to the point, zeer plezierig. De tafelopstelling maakte veel inzichtelijk. Ook de familieopstelling met mijn vriendin was helder en duidelijk. Bij een volgende levensvraag die om begeleiding vraagt zou ik bij je terug komen.”

Margriet en Karla

Daan en Marloes

“We hebben veel geleerd over onszelf en elkaar en hebben daar nog steeds profijt van. Het heeft mij veel inzicht gegeven in de relatie tot mijn familie en zowel mijn man als ik kunnen beter afstand nemen van sores met onze ouders. Ook de combinatie met het traject bij de kindertherapeut voor onze dochter was erg prettig. Kortom wij kijken er zeer positief op terug en zouden het iedereen aanraden.”

Daan en Marloes

René en Maaike

“Nou als er een stel bij elkaar is gebleven dankzij jouw begeleiding, dan zijn wij het wel. We hebben alle zware issues wel gehad die je in een relatie kan bedenken. Je hebt ons telkens zonder oordeel geholpen om de pijn te benoemen en het eigen aandeel daarin te nemen. Niet makkelijk, wel ontzettend belangrijk voor het herstel van het vertrouwen in elkaar. Deze zomer gaan we na 13 jaar relatie trouwen en jij bent uitgenodigd.”

René en Maaike

Gijs en Sofia

“Allereerst hartelijk dank voor je fijne begeleiding. Voor mij was er veel herkenning in de grote lijn, maar zeker ook openbaringen in de detail van wat er bovenkwam uit de sessies, zowel over onze relatie, maar vooral ook over mezelf.”

Gijs en Sofia

Jan en Diana

“Sessies bij jou waren bijzonder prettig en in balans. Je biedt een veilige omgeving om pijnlijke dingen uit te spreken. Je begeleidt en stuurt dat evenwichtig en op een prettige, directe manier. Dank daarvoor.”

Jan en Diana

Nico en Karlijn ?

“In een voor ons bijzonder moeilijke periode hebben wij hulp gezocht en gevonden bij Cécile. Haar professionele aanpak, rust en de juiste vraagstelling maakte dat wij ons beiden direct op ons gemak voelden. Met tafelopstellingen wist zij snel door te dringen tot de kern. We hadden vanaf de eerste sessie het gevoel dat de route goed was, ongeacht de uitkomst. We kijken terug op een periode waarin we, mede dankzij Cécile, onszelf niet verloren zijn.”

Nico en Karlijn

Derk en Chantal

“Relatietherapie bij Cécile zien wij als de beste investering ooit in onze relatie. We kwamen om 5 over 12 bij haar binnen. Met de verwachting dat we het niet meer zouden redden. De combinatie van gesprekken en oefeningen  werkte goed voor ons. Wie had ooit gedacht dat een ‘veterstrikoefening’ ons communicatiepatroon zo bloot kon leggen. Dank voor de verdieping in onze relatie en we komen ieder jaar terug voor een APK.”

Derk en Chantal