Podcast ‘Op Zoek Naar De Liefde’

Annette Burgers interviewt Cécile Schlangen over haar boek ‘ De Liefdesrelatie in taal & tekening’

Afgelopen week was ik op bezoek bij Annette Burgers van Juttu Coaching. Ze heeft een indrukwekkende podcast reeks met als uitnodigende titel . Ik ben in die reeks gedoken en ik raak niet uitgeluisterd.

‘Op Zoek Naar De Liefde’ zijn verhalen met een lach, inzichten, tips, inspiratie, motivatie en zo nu en dan een traan. Ze is nieuwsgierig naar liefdesverhalen. Wat is je relatie-situatie? Wat werkt? Welke succeservaringen wil jij delen? Liefdesverhalen die te mooi zijn om niet te vertellen over onderwerpen die we allemaal wel eens tegenkomen in het leven. Vanuit liefde, voor de liefde. Voor jezelf en de ander’.

Liefde is geen vak op school. We leren door te vallen en gelukkig vaker weer op te staan. Met deze podcastreeks krijg je een inkijkje hoe andere mensen de liefdesrelatie ervaren en hoe ze daar ook vanuit professioneel oogpunt naar kijken. Welke lessen kunnen we leren uit elkaars verhalen?

In het interview voor haar nieuwste reeks ‘Lees dit boek over De Liefde’ hoor je mijn verhaal. Wat heb ik geleerd van de liefdes in mijn leven? Wat hebben mijn ouders mij voorgeleefd? Wat geef ik door aan mijn kinderen? En hoe neem ik mijn eigen ervaringen mee in mijn werk als relatietherapeut bij Het Familiehuis?

Het interview spitst zich uiteindelijk toe op het waarom van het boek dat ik net heb uitgegeven:

De Liefdesrelatie in taal & tekening