Zakelijke Coaching

Een groot deel van onze tijd brengen we op ons werk door. Werk geeft betekenis in ons leven en we ontlenen er voor een belangrijk deel onze identiteit aan. Je neemt jezelf altijd mee in je werk. Loop je vast, wil je jezelf verder ontwikkelen of de samenwerking verbeteren? Zakelijke Coaching van Het Familiehuis biedt je een sparringpartner om aan jouw vraagstukken te werken.

Hoe werkt zakelijke coaching bij Het Familiehuis?

Het Familiehuis werkt onder andere met Management Drives, Organisatieopstellingen en diverse interventies uit de systeemtherapie. We kijken naar de personen en factoren in jouw werksysteem zoals jouw team of afdeling. Daarnaast staan we stil bij je persoonlijke geschiedenis. Met al die elementen krijg je een beeld waar je zelf staat in je werkleven en welke volgende stap je kan zetten.

Tijdens de zakelijke coaching bij Het Familiehuis:

 • Krijg je inzicht in je eigen drijfveren en onzekerheden in het werk
 • Onderzoek je hoe jij je tot je collega’s verhoudt en welke verwachtingen er naar elkaar zijn
 • Leer je je bewust te worden van onderliggende patronen en hun mogelijke oorsprong
 • Ga je zelf actief aan de slag om deze patronen te doorbreken
 • Ontwikkel je handvatten om de beste versie van jezelf in te brengen in je werk

“Als je hoofd gaat voelen en je hart gaat denken,
doen je handen de goede dingen”

Engbert Breuker

Zakelijke coaching, bij welke vraagstukken?

 • Ben je toe aan een volgende stap in je carrière?
 • Wil je meer inzicht in jouw persoonlijke drijfveren?
 • Loop je vast in de samenwerking in je team?
 • Vind je het lastig om grenzen te stellen?
 • Heb je behoefte om je beter te profileren in je werk?
 • Kom je telkens in conflicten terecht en wil je jezelf daar niet meer in verliezen?
 • Wil je het beste uit jezelf halen en succesvol werken aan jouw doel? 

Of je nu leidinggevende, medewerker of ondernemer bent, met Zakelijke Coaching leer je op een andere manier naar jouw vraagstuk te kijken. Je werkt gericht aan een oplossing, zodat je met plezier en energie aan het werk kan gaan.

Wat klanten zeggen Zakelijke Coaching bij Het Familiehuis

Greet

“De coaching van Cécile heeft mij veel nieuwe inzichten opgeleverd. Ze is doortastend in het doorvragen. Ik heb meer zicht gekregen op mijn structurele gedragspatronen en begrijp mezelf veel beter. Ik heb handvatten gekregen hoe ik eerder mijn eigen valkuilen kan herkennen en liefst ook voorkomen. Dat laatste gaat overigens niet eenvoudig, daar werk ik elke dag nog aan.”

Greet, manager woningcorporaties

Peter

“Een coach die met duplo de directiekamer binnenkomt? Die heeft lef dacht ik. Cécile luistert nauwgezet, sluit aan en helpt de dynamiek te ontrafelen. Ze schuwt niet door te vragen en voor ik het wist stond ook mijn persoonlijke geschiedenis op tafel met de duplo. Die verbanden tussen het ondernemersgezin waar ik ben opgegroeid en mijn mentaliteit in mijn werk, hebben me veel inzicht gegeven in mijn eigen functioneren en dat van mijn team.”

Peter, directeur vastgoedorganisatie

Petra

“Zeer waardevol en inspirerend. In een roerige periode van mijn werkzame leven was ik op zoek naar houvast. Ik was het vertrouwen in mezelf totaal kwijt. In de coaching kreeg ik inzicht in mijn kwaliteiten en valkuilen en waar ik gelukkig van word. Ik heb weer keuzes vanuit mijn kracht kunnen maken. Cécile haar sterke kwaliteit is je laten voelen dat je er toe doet en ze weet verbanden te leggen waarom dingen gaan zoals ze gaan. Ik ben nu een stuk sterker en positiever en sta veel rustiger in het leven. Ik kan coaching bij haar iedereen aanraden.”

Petra, directeur in de zorg

Paul

“Jouw coaching heeft zoveel impact gehad: waar ik toen stond en nu.. wat een wereld van verschil. Er zijn nogal wat puzzelstukjes beter op hun plek komen te liggen. Ook zo bijzonder waren de reeën die we tegenkwamen, een van die bijzondere cadeautjes die je soms zomaar krijgt. Kortom nogmaals mijn dank!”

Paul, consulent VvE

Wat kost Zakelijke Coaching?

Een waardevolle investering in jezelf en je relatie

Tarief face-to-face zakelijke coaching (max. 1,5 uur)

€ 187,50*

Betaling achteraf per maand via factuur

*excl. BTW

Tarief online zakelijke coaching (60 – 75 minuten)

€ 125,- /uur*

Betaling vooraf via factuur die je per mail ontvangt

*excl. BTW

Maak een afspraak voor zakelijke coaching

Wil je meer weten over zakelijke coaching bij Het Familiehuis? Neem dan vrijblijvend contact op om te bespreken wat het beste bij jou past.
Zakelijke coaching bij Het Familiehuis is ook Online mogelijk.