Een Boost voor de Ziel

Ga je mee op ontdekkingsreis naar de liefdestaal van je partner?

Zie je bij vrienden wel eens dat de partners elkaar niet goed begrijpen? Of heb je daar zelf wel eens last van?

‘Ze verstaan elkaar niet meer. Hij denkt dat zij…. maar zij denkt dat hij… En zo zitten ze al maanden stilzwijgend op de bank. Of eigenlijk, de één zit op de bank, de ander gaat vroeg naar bed of duikt in de avond nog achter de laptop’. Ik hoor het zó vaak in mijn praktijk. Niet vreemd natuurlijk als je een relatietherapeut bent. Met een knipoog naar ‘wij van WC-eend…’.

Maar die miscommunicatie in de liefdesrelatie gaat niet alleen over woorden die niet begrepen worden. Want onze liefde naar onze partner drukken we in van alles uit.

‘Je zachtjes aanraken in het voorbijlopen, met aandacht luisteren naar je verhaal over je werk, genieten van die nieuwe viooltjes op het balkon, een compliment over je haar geven of dat zuurvleesgerecht van je moeder op tafel zetten’. Allemaal talen waarin partners hun liefde uiten naar elkaar.

Het is de kunst om die boodschap te verstaan. Om te begrijpen of je je partner blijer maakt met luisteren of met het stoofvlees. Als deze boodschappen goed overkomen zal de liefde weer gaan stromen.

Om je hier mee te helpen geef ik eind deze maand een webinar met als titel:

​Ontdek de Liefdestaal van je partner

​Om alle misverstanden de wereld uit te helpen. Ja, ik ben én blijf een ‘wereldverbeteraar 😉

Mijn vorige webinar van ‘Doorbreek jullie negatieve patroon, op weg naar een Liefdevolle Relatie’ was een groot succes. ‘Dat smaakt naar meer!’ riepen een aantal kijkers. Zo ontving ik na afloop deze reacties:

‘Mooi overzicht van de gezonde fases van de liefdesrelatie en waar je knelpunten kan tegenkomen. Puzzelstukjes vallen op hun plaats. Dank je wel, lieve Cécile heel waardevol weer. Naast de relatietherapie is dit erg behulpzaam. We hebben weer vertrouwen in ‘ons’.

Ik zou heel graag een replay ontvangen, zodat ik nog een keer met mijn partner kan kijken. Dank voor dit mooie en zeer informatieve webinar.

Ontzettend bedankt voor deze sessie. Ik kijk uit naar je volgende nieuwsberichten en posts.

Dank! Leerzaam. Ik kijk uit naar meer, super!

Hartelijk dank voor je verhelderende sessie, mooie inzichten gekregen.

Super interessant! We dachten behoorlijk wat te weten over onze relatie, hebben we toch weer nieuwe dingen geleerd. Vooral bij dat negatieve patroon van de ‘protestpolka’, hier dikke herkenning. Het relativeert meteen.

Dankjewel, wij kunnen verder dansen!

Ik vond het heel fijn om in dat webinar over de communicatiepatronen te horen welke stappen we doormaken met elkaar, en welke valkuilen er liggen. Alles weer op een rijtje. Ik wens je veel koppels die zich aan elkaar helen met hulp van jouw liefdevolle en to the pointe begeleiding.

Van deelnemer die ook communicatieadviseur is: Zo, dat ei is gelegd, je eerste avondvullende webinar. Goed gedaan joh!
Heel informatief, helder uitgelegd en mooi binnen de tijd. Je laat zien dat je een vakvrouw bent. Mooie sheets ook, weinig tekst, heldere bullets, mooie stijlvolle plaatjes. Echt top dat je zo weinig vaktaal gebruikt!’


​Dus met dit soort reacties moest ik wel doorgaan toch? Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en mijn tweede gratis webinar staat nu bijna voor je klaar. Uiteraard gaat het ook weer over de liefde. Ik neem je mee in de verschillende liefdestalen die partners spreken.

In dit webinar ‘Ontdek de Liefdestaal van je partner‘ ontdek je wat er tussen jullie gebeurt als je elkaars liefdestaal meer en meer leert spreken. In iedere relatie is er wel eens een misverstand en meestal weten stellen dat ook wel met elkaar op te lossen. Maar hoe leuk kan het zijn als je tools in handen krijgt om die liefdesenergie continue te laten stromen in jullie dagelijkse leven? Dat vraagt vrij weinig extra inspanning, maar het levert héél veel liefde op!

Ben jij er bij op dit gratis webinar op dinsdag 30 maart in de avond om 19.30 uur?

Bij het vorige webinar keken veel koppels samen. Dan kan je meteen met elkaar aan de slag. Maar je kan ook prima in je eentje kijken. Het geeft altijd inspiratie en wellicht kan je na afloop van het webinar je partner verrassen in de liefdestaal van je partner. Dat zou een mooie testcase zijn!

Schrijf je hier in. Gratis Webinar Ontdek de Liefdestaal van je partner​

Ik wil mijn ervaringen en kennis graag met je delen. Want als Ambassadeur van de Liefdevolle Relatie gun ik het iedereen dat de liefdesenergie volop stroomt. Mijn vader zei vroeger altijd ‘Liefde is een werkwoord’. Nou daar ben ik het, als relatietherapeut én zijn dochter, wel mee eens. Het is altijd de moeite waard om te investeren in je liefdesrelatie!

Ik sluit het webinar op een speelse manier af met een oefening waarmee je het effect van je liefdesuitingen in je relatie kan vergroten. Nieuwsgierig? Schrijf je dan in!

​Ontdek de Liefdestaal van je partner, op weg naar een Liefdevolle Relatie.​

Ik ontmoet je graag op 30 maart, alleen of samen met je partner. Hoe dan ook, het is altijd de moeite waard te investeren in je relatie.

Hartelijke groet,

Cécile

Ambassadeur Liefdevolle Relatie
Het Familiehuis

P.S. Is zo’n webinar over dit onderwerp niks voor jou? Maar hoor je van je collega, vriendin, wandelmaatje, broer of buurvrouw dat ze ’s avonds toch vaak alleen op de bank zitten? Kan hun relatie een zetje gebruiken zodat de liefde weer gaat stromen? Stuur dan gerust deze mail door.

P.S. 2. Ik zou het wel weten als Limburgse: zuurvlees gemarineerd in azijn met kruidnagel. Eventjes licht de uien en het vlees aanbraden en verder laten pruttelen in de marinade met een flinke lepel appelstroop, rozemarijn, verse peper, jeneverbessen en wat laurierblad. Dan pak je me helemaal in!

Cécile Schlangen

Geschreven door Cécile Schlangen

4 maart 2021

Download gratis
het e-magazine
‘Samen Verder’

met inspirerende artikelen over de liefde en relatietherapie

cover Samen Verder