Een Boost voor de Ziel

Online Relatietraining Samen Verder

In mijn gratis webinar ‘Ontdek de Liefdestaal van je partner’ van deze week stond bij de kijkers van het webinar de Liefdestaal ‘Tijd & Aandacht Samen’ met stip op nummer 1. Om op de voet gevolgd te worden door de Liefdestaal ‘Aanraking’. In een liefdesrelatie is het zo waardevol om elkaars liefdestaal te kunnen verstaan.

Maar het komt regelmatig voor dat er veel miscommunicatie is tussen partners en je elkaar helemaal niet zo goed meer verstaat. Dat je relatie in een fikse dip is geraakt of dat er, een tandje erger, echt sprake is van een relatiecrisis.

Is daar ook sprake van bij jou en je partner? En vind je het een te grote stap om daar hulp voor buiten de deur te zoeken? Vind je de drempel om in relatietherapie te gaan toch wel hoog?

Dan heb ik voor stellen zoals jij en je partner een prachtig aanbod…

​De online relatietraining, ‘Samen Verder’ – op weg naar een Liefdevolle Relatie!


​Als je in die relatiedip zit, is dit een eenvoudige en zeer effectieve APK voor jullie liefdesrelatie. Geloof me, het werkt echt

Als de ruzies of de ijzige stilte jullie relatie typeren en de relatiecrisis overduidelijk is, ook dan helpt deze online relatietraining jullie relatie vlot te trekken. Gewoon vanuit je eigen huis in je eigen tempo.

Je gaat herkennen waarom je zo in die negatieve spiraal terechtkomt en krijgt tools in handen om dat negatieve patroon te keren. Om weer dat gevoel, ja, je gelooft het nu nog niet, te krijgen dat je je aan je lief kan toevertrouwen.

Ik heb mijn ervaringen met honderden stellen en de nodige kennis samengebracht in deze online relatietraining. En de stellen in mijn praktijk laten zien met hun positieve feedback dat het werkt. Ze weten elkaar weer te vinden.

Wil jij je relatie weer ‘zomerklaar’ maken? Dat je de zomer ingaat en je je weer écht verbonden voelt met je partner?

Dan heb ik jou en je partner nog meer te bieden met:

​De Online relatietraining Samen Verder, in 3 etappes Verkennen – Verbinden – Verdiepen​

​Ik zie zo vaak de opluchting bij stellen als ze eenmaal de stap hebben genomen om hun relatie te willen verbeteren.
Dat er weer hoop is op een relatie waarop je op elkaar kan vertrouwen en bouwen.

In de training Verkennen jullie de dynamiek en de onderliggende emoties en behoeftes, weten de Verbinding weer naar elkaar te leggen om vervolgens in de derde etappe de relatie te Verdiepen.

Stap voor stap neem ik jullie mee in 12 wekelijkse online trainingssessies. Iedere week ontvang je een mail met een link naar de volgende stap. Je kijkt een filmpje, doet oefeningen, leest achtergrond informatie.

Alles toegespitst om te verkennen hoe die dynamiek in jullie relatie werkt en welke emoties en behoeftes gezien willen worden. Met daarbij oefenopdrachten die je met elkaar gaat doen zodat je de verbinding weer gaat voelen. En als er dan weer een verbinding is, gaan jullie de relatie verdiepen. De oefenopdrachten in deze laatste etappe zijn gericht op plezier en genieten, leuke dingen samen ondernemen en je waardering voor je partner op een leuke manier kenbaar maken. Vaak leeft dan ook de intimiteit en seks weer op.

De liefdestalen ‘Tijd & Aandacht Samen’ en ‘Aanraking’ komen vol aan bod in de online relatietraining. Je verstaat elkaar en voelt je méér dan ooit geliefd! Dat klinkt toch als muziek in je oren?

Wil jij dat ook met je partner ervaren? Iedere reis begint met de eerste stap:
de online relatietraining Samen Verder helpt jullie op weg naar die Liefdevolle Relatie.

Ja, ik wil starten met de online relatietraining Samen Verder

Start samen die online relatietraining.​​​​​​​ Je kan jezelf én elkaar geen groter kado doen!
Op weg naar een Liefdevolle Relatie.Hartelijke groet,

Cécile
Cécile Schlangen

Geschreven door Cécile Schlangen

3 april 2021

Download gratis
het e-magazine
‘Samen Verder’

met inspirerende artikelen over de liefde en relatietherapie

cover Samen Verder